Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Körfez ve Dilovası ilçelerinde gerçekleştirilen sigara kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

        Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Körfez ve Dilovası ilçelerinde sigara kaçakçılarına yönelik 6 adrese operasyon gerçekleştirildi.

        Adreslerde yapılan aramalarda 258 paket kaçak sigara, 36 bin 60 adet dolu makaron, 58 kilogram kıyılmış tütün, 4 bin 400 adet boş makaron, 18 adet tütün sarma aleti ve doldurulan sigaraları paketlemek amacıyla kullanılan 59 bin 500 adet kilitli poşet ele geçiridi, bunlarla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

        Şüphelilerden 2'si ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, Körfez Adliyesi'ne çıkarılan 2 şüpheli ise çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

        Öte yandan, bugüne kadar şüphelilerle ilgili olarak çeşitli tarihlerde yapılan 4 operasyonda toplam 10 bin paket kaçak sigara ele geçirildiği ve kaçakçılık faaliyetinde kullanıldığı tespit edilen 2 tır, 2 otomobil ve 1 kamyonete el konulduğu bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa