Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Onbaşı Rıdvan Çevik anısına, Van'ın Erciş ilçesinde hatıra ormanı oluşturuldu.

        Van İl Jandarma Komutanlığı ve Erciş Belediyesi tarafından, Adnan Menderes Mahallesi'nde oluşturulan hatıra ormanına 600 fidan dikildi.

        Mehmetçik ile fidan diken şehidin babası Zeynel Abidin Çevik, böyle bir çalışmanın kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

        Her zaman terörü lanetlediklerini ifade eden Çevik, "Devletin her zaman bizi desteklemesi gurur verici. Allah devletimize zeval vermesin. Bir oğlum gitti bin oğlum oldu. Vatan sağ olsun." dedi.

        Fidan dikimine, Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Vali Yardımcısı Mehmet Parlak, Van İl Jandarma Asayiş Komutan Yardımcısı Albay Hamdi Gülpınar, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş ve şehidin ailesi katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa