Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Aspendos ve Perge Antik Kentlerinde Anadolu Ajansının (AA) 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla pankart açıldı.

        En iyi korunan Roma dönemi tiyatrolarından olan Serik ilçesindeki Aspendos Antik Tiyatrosu ile Aksu ilçesinde olan bir dönem Pamfilya bölgesinin başkentliğini yapan Perge Antik Kenti ziyaretçileri, açtıkları pankart ile AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

        Pankartlar, AA ekipleri tarafından havadan görüntülendi.

        Antalya Rölöve ve Anıtlar Bölge Müdürü Cemil Karabayram, AA'nın ülkenin en önemli kurumlarından olduğunu söyledi. Karabayram, AA'nın dürüst, tarafsız haberciliğiyle Türkiye'nin sesini dünyaya duyurduğunu, mazlumların sesi olduğunu vurguladı.

        Antalya'daki çalışmalarının en büyük destekçisi olan AA'nın ve çalışanlarının 98. kuruluş yıl dönümünü kutladığını aktaran Karabayram, "Kültür varlıkları ülkenin tapu senetleri ve milli benliği. Kültür varlıklarının gelecek nesillere aktarılmasına yönelik yaptığımız çalışmaları Anadolu Ajansı Antalya Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafsız, doğru ve ilkeli şekilde, eserin değerini koruyacak bir samimiyetle dünyaya duyuruyor. Tarih adına kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa