Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Anadolu Ajansının (AA), güvenilir ve etkin haberciliğin önde gelen temsilcisi olarak yalnızca Türkiye'nin değil, dünyanın da sayılı haber ajansları arasında yerini aldığını belirtti.

        Yılmaz, AA'nın 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, AA'nın ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışını koruyarak kamuoyunu bilgilendirme vazifesini 98 yıldır layıkıyla yerine getirdiğini ifade etti.

        AA çalışanlarına başarı dileyen Yılmaz, şunları kaydetti:

        "Doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren, halkımız için güvenilir haber kaynağı olma başarısını gösteren Anadolu Ajansı, güvenilir ve etkin haberciliğin önde gelen temsilcisi olarak yalnızca ülkemizin değil, dünyanın da sayılı haber ajansları arasında yerini almıştır. Milli ajansımızın, bundan sonra da başarılı çalışmalarının artarak devam edeceğine, ülkemizin sesi olmayı sürdüreceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Anadolu Ajansının fedakarca çalışan bütün mensuplarını, 98. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle tebrik ediyor, en samimi duygularımla selamlıyorum."

        Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz de AA'nın, Türkiye'nin Kurtuluş Savaşı'nda haklı sesini dünyaya duyurmak için Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulduğunu anımsattı.

        AA'nın ilkeli, tarafsız, sorumlu habercilik yaptığını vurgulayan Akdeniz, "Anadolu Ajansı bu anlayışla ülkemizin uluslararası düzeyde saygın haber ajanslarından biri olmuştur. Başarılı, tarafsız ve nitelikli haber akışının bundan sonra da süreceği inancıyla Anadolu Ajansının 98. kuruluş yıl dönümünü kutlarım." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa