Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi, Anadolu Ajansının (AA) 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla belediyeye ait LED ekranda kutlama mesajı yayımladı.

        Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan LED ekranda "Anadolu Ajansının 98. yıl dönümü kutlu olsun" mesajına yer verildi.

        Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da yayımladığı mesajla AA'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

        Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 6 Nisan 1920'de kurulan AA'nın, doğru, tarafsız, ilkeli ve hızlı habercilik anlayışıyla, kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin sesi olduğuna işaret eden Saygılı, şunları kaydetti:

        "Çok meşakkatli bir meslek olan gazetecilik fedakarlık gerektirir. Anadolu Ajansı da zor şartlarda olsa bile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok daha güzel hizmetlere, çok daha güçlü, kaliteli, hızlı ve tarafsız haberciliğe imza atacaktır. Dünyanın sayılı ajanslarından olan Anadolu Ajansının başarılarının devamını diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa