Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde Anadolu Ajansı'nın (AA) 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Damlataş Mağarası'nda pankart açıldı.

        Alanya ilçesinde yerli ve yabancı tatilcilerin yanı sıra astım hastalarının gözde mekanları arasında yer alan Damlataş Mağarası'nda 98. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Anadolu Ajansı (AA) için pankart asıldı.

        Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

        Türkiye kültürüne ve turizmine verdiği destek için AA'ya teşekkür eden Yücel, "AA'nın bölgenin tanıtımına verdiği desteği biliyoruz. Ülkemizi yurt dışında da yazılı ve görsel medya aracılığıyla en iyi şekilde tanıtıyor. Özellikle turizm bölgesi olmamız dolayısıyla tanıtımın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Tüm AA çalışanlarına teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa