Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 6 Nisan 1920'de kurulan ve istiklal mücadelesinin kazanılmasında önemli katkıları bulunan Anadolu Ajansı'nın, bugün sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı haber ajansları arasında yerini aldığını bildirdi.

        Vali Tutulmaz, Anadolu Ajansı'nın 98. kuruluş yıl dönümünü, yayımladığı mesajla tebrik etti.

        Tutulmaz mesajında, şu ifadelere yer verdi:

        "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 6 Nisan 1920'de kurulan ve istiklal mücadelesinin kazanılmasında önemli katkıları bulunan Anadolu Ajansı, bugün sadece ülkemizin değil, dünyanın sayılı haber ajansları arasında yerini aldı. Dünyanın farklı bölgelerinde hizmet vererek uluslararası alanda da ülkemizin sesi olan, insanlara doğru ve tarafsız haber iletme görevini başarılı bir şekilde yerine getiren Anadolu Ajansı’nın 98. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, şahsınızda tüm çalışanlarınızı kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa