Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ''esnaf yapılanması'' kapsamında yargılanan tutuklu sanık 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

        Kırklareli 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanan tutuklu sanık Ali Özdeniz ile avukatları katıldı.

        Mahkemeye gelen belgelerin okunması ile başlayan duruşmada, 9 tanığın ifadelerinin ardından, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Topaldemir, esasa ilişkin mütalaasını verdi.

        Topaldemir, mütalaasında, Özdeniz'in "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan ceza verilmesini ve tutukluluk halinin devamını talep etti.

        Özdeniz, savunmasında, hakkında verilen mütalaayı kabul etmediğini belirtti.

        2013 yılından önce peynir, burs ve kurban bağışında bulunduğunu kabul eden Özdeniz, 17-25 Aralık sürecinde örgütle bağını kopardığını ileri sürdü.

        FETÖ terör örgütü ile hiçbir ilişkisinin bulunmadığını iddia eden Özdeniz, tahliyesini talep etti.

        Avukatların da savunmalarının ardından Mahkeme Başkanı Vahdet Yeltepe, Özdeniz'e 6 yıl 3 ay hapis cezası verildiğini ve tutukluluk halinin devamına hükmedildiğini açıkladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa