Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ISPARTA (AA) - Gülünün, lavantasının yanı sıra halısıyla da dünyaca meşhur olan Isparta'da bir halıcı, Anadolu Ajansının (AA) 98. kuruluş yıl dönümüne özel minyatür halı dokudu.

        El Sanatları uzmanı İhsan Akkuş, kendi halı atölyesinde öncelikle üzerinde AA'nın logosunun bulunduğu minyatür halının tasarımını yaptı. Daha sonra atölyede çalışan bir kadın halı dokuma ustası, 3 gün boyunca yaklaşık 10 bin düğüm atarak ilmek ilmek işledi.

        Akkuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun yıllardan beri Anadolu Ajansını takip ettiğini söyledi. Sağlıklı haberler sunduğu için Anadolu Ajansını tercih ettiğini ifade eden Akkuş, ajans sayesinde doğru haberi alabildiklerini kaydetti.

        Kuruluş yıl dönümü için halı hazırladıklarını anımsatan Akkuş, şöyle konuştu:

        "Ülkemizin haber kaynağı olan Anadolu Ajansının gerek ulusal gerekse de uluslararası alanda verdiği haberlerle bilgi sahibi oluyoruz. Bundan dolayı bugüne özel Isparta'da marka olan minyatür halı üzerine Anadolu Ajansının logosunu dokuduk. Bir katkımız olsun istedik. Bunun karşılığı çok değil ama küçük bir hediyemiz olsun istedik. Bunu plaket haline dönüştürüp ajans yetkililerine göndermek istiyoruz. Ajans sağlıklı haberleri aldığımız bir kaynak. Doğru ve güvenilir bir kaynak. Bilgi edinmek bizim hayat felsefemiz. Dolayısıyla uluslararası mecradaki gelişmelerden de haberdar oluyoruz. Doğru haberi nerede ne yapıldığı hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Dolayısıyla bize ışık kaynağı olduğunu söyleyebilirim. Bu vesiyle Anadolu Ajansının 98. yıl dönümü kutluyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa