Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne Valisi Günay Özdemir, mesleki ciddiyet ve hizmet anlayışı içerisinde habercilik yaparak halkı bilgilendiren Anadolu Ajansı'nın (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü kutladığını bildirdi.

        Vali Günay Özdemir, Anadolu Ajansı'nın 98. kuruluş yıl dönümünü yayımladığı mesajla tebrik etti.

        Anadolu Ajansı'nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün direktifiyle Halide Edip Adıvar ve Yunus Nadi tarafından 6 Nisan 1920'de Kurtuluş Savaşı yıllarında haberleri duyurmak amacıyla kurulduğunu anımsatan Özdemir, mesajında şunları kaydetti:

        "Anadolu Ajansı, kurulduğu yıllarda olduğu gibi bugün de yurt içi ve dışında aynı misyonunu sürdürmektedir. Mesleki ciddiyet ve hizmet anlayışı içerisinde tarafsız habercilik yaparak Milli Mücadele yıllarından itibaren halkı bilgilendiren Anadolu Ajansı'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm çalışanlarına ve emeği geçenlere başarılar diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa