Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Uşaklı 10 bedensel engellinin Pamukkale'yi görme hayalini gerçekleştirmesine yardımcı oldu.

        Uşak Engel Tanımayanlar Derneği Başkanı Senem Özpınar, Bakan Zeybekci'ye telefonla ulaşarak engelli dernek üyelerinin Pamukkale'yi ziyaret etmek için kendilerine yardımcı olmasını istedi.

        Engellilerin isteğini kıramayan Zeybekci, yetkililere durumu aktararak gerekenin yapılmasını sağladı.

        Karahayıt Mahallesi'ndeki bir termal otelde konaklanan engelliler, daha sonra Pamukkale'yi gezerek bol bol fotoğraf çektirdi.

        Dernek başkanı Özpınar, AA muhabirine, toplumda var olduklarını ve varolmaya devam edeceklerini, engelli üyelerinin bu sayede toplum ile hareket etme özgüveni kazandığını belirtti.

        Bakan Zeybekci'ye teşekkür eden Özpınar, şunları söyledi:

        "Engelli üyelerimiz Pamukkale'yi görmek istiyordu. Bakanımıza ulaştık. Bakanımız bize bu imkanı sağladı. Engelli çocuklarımız ve refakatçileri ile birlikte, Karahayıt'ta bir hafta sonu geçirdik. Engelli üyelerimizin toplumda nasıl yaşanılır, eğlenilir, vakit geçirdiğini göstermek için böyle bir farkındalık yaratmak istedik. Kaldığımız oteldeki diğer müşteriler ve turistlerle bir arada olmak, engelli gençlerimize büyük moral oldu. Özgüvenleri arttı. Bu etkinlikte Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci'nin bizleri itina ile misafir etmesi, bize bu imkanı tanıdığı için çok teşekkür ederiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa