Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da iki kişiyi öldürdüğü gerçekçesiyle yakalanan sanığın yargılandığı davanın duruşması görüldü.

        Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Hayati Ayhan ve avukatları katıldı.

        Söz verilen sanık Ayhan bir evde kapalı alanda sigara içtiği gerekçesiyle Melik Gazi Yalçın ile tartışmaya başladığını söyledi.

        Tartışmanın kavgaya dönüştüğünü aktaran Ayhan, "Melik Gazi Yalçın beni bıçakla yaraladı. Kaçmaya çalışırken etrafa rastgele ateş ettim. Ertesi gün Melik Gazi Yalçın'ın hayatını kaybettiği haberini aldım. Suçsuz olduğum halde ceza almaktan ve öldürülmekten korktuğum için teslim olmadım." diye konuştu.

        Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

        Muratpaşa ilçesinde 2005'te iki ayrı olayda Fikret Kuşçuları ve Melik Gazi Yalçın'ı öldürdüğü iddiasıyla aranan Hayati Ayhan Kepez ilçesindeki evinde geçen yıl gözaltına alınmıştı. Çevresindekilerce "Hayalet" takma adıyla tanınan sanığın yakalanmamak için sürekli adres değiştirdiği, sahte kimlik kullandığı ve dört çocuğunu da okula göndermediği belirlenmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa