Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, KOBİ'lere uygun koşullarda finansman imkanı sağlayan TOBB Nefes Kredisi'ne ilişkin, "Tüccarın, sanayicinin talepleri doğrultusunda, daha önce 25 bin lira olarak belirlediğimiz kredi üst limitini 50 bin liraya çıkardık." dedi.

        Güler, Nefes Kredisi'ni değerlendirmek üzere Denizbank, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankasının yöneticileri ile ETO'da gerçekleştirdiği toplantının ardından yaptığı açıklamada, üyelerine sağlayacakları "Nefes Kredisi" için bankalarla görüşmeleri tamamladıklarını belirtti.

        Tüccarın, sanayicinin talepleri doğrultusunda, daha önce 25 bin lira olarak belirledikleri kredi üst limitini 50 bin liraya çıkardıklarını bildiren Güler, şunları kaydetti:

        "Üyelerimiz, odamızdan aldıkları faaliyet belgesiyle Denizbank, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankasına kredi başvurusu yapabilecek. ETO üyeleri aylık yüzde 0,99 faizle, ilk 6 ay geri ödemesiz, takip eden 12 ayda eşit taksitli ödeme yapmak üzere toplam 18 ay vade ile kredi kullanabilecek. Üyelerimizden en fazla 51 lira kredi masrafı alınacak. Krediye destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. 2017 yılında ETO'nun öz kaynaklarını seferber ederek 2 bin üyemize 54 milyon lira kredi kullandırmıştık. 2018 yılında da devletimizin ve TOBB'un desteğiyle üyelerimize yeniden kredi imkanı sağlıyoruz. Bu sayede kredi imkanları doğrultusunda krediye ulaşmakta zorluk çeken küçük ve orta ölçekli üyelerimize nefes aldırıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa