Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEVŞEHİR (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Zeki Didinmez (25), Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin ardından istirahat için Nevşehir'deki babaevine getirildi.

        Afrin kırsalında 16 Mart'ta terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan mayının patlaması sonucu sol bacağından yaralanan Didinmez, sevk edildiği Ankara'da tedavi altına alındı.

        Yapılan müdahalelere rağmen sol bacağını kaybeden Didinmez, tedavisinin sona ermesinin ardından ambulansla Nevşehir'e getirildi.

        Didinmez'i, Cevher Dudayev Mahallesi'ndeki baba ocağında, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile yakınları karşıladı.

        Nevşehir Vatan Şehitleri ve Malul Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, Didinmez’in moralinin iyi olduğunu, evinde istirahat edeceğini belirterek, "Gazimizin morali çok iyi. Vatanın bölünmez bütünlüğü için şehidimiz de gazimiz de olacaktır ama biz dimdik ayaktayız. Onurlu bir şekilde gazimizi karşıladık. Gazimizi yalnız bırakmayacağız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa