Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile yapacakları maçta zor bir atmosferin kendilerini beklediğini ancak 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

        Aybaba, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısıyla kulüplerin hedeflerinin belirginleştiğini, karşılaşmaların daha zor geçtiğini belirtti.

        Önlerinde zorlu maçların olduğunu aktaran Aybaba, "Bizim biraz daha direnç kazanmamız lazım. İyi hazırlanacağız, çalışacağız. Zor bir atmosfer bizi bekliyor. Konya deplasmanından 3 puanla dönmeyi düşünüyoruz." dedi.

        Ligde geçen hafta rakiplerinin puan kaybettiğinin hatırlatılması üzerine Aybaba, "Her takımın farklı düşünceleri ve hedefleri var. O doğrultuda herkes çalışmaya devam ediyor." şeklinde konuştu.

        - Antrenman

        Aybaba yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Top kapma ve pas çalışmasının ardından idman, çift kale maçla devam etti.

        Sakatlıkları bulunan Ziya Erdal ve Mert Hakan Yandaş takımdan ayrı çalıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa