Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce ve Sakarya'da otomobil hırsızlığı olaylarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Düzce ve Sakarya ilinde 8 oto hırsızlığı dosyasından yakalanması bulunan S.Ş, C.Y, S.Ş, B.A, F.A. ve A.C'yi yakalamak için çalışma başlattı.

        Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kayıtlarını inceleyen ekipler, teknik ve fiziki takip sonucu şüphelilerin, şebeke halinde çalıştıklarını ve sadece belli bir marka araç çaldıklarını tespit etti.

        Belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda 5 şüpheli, çaldıkları 5 otomobil ile yakalandı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Ş, C.Y. ve S.Ş. tutuklanırken, B.A. ve F.A, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Firari A.C'yi yakalama çalışmaları sürüyor.

        Aramalarda çalıntı araca ait iki plaka, ruhsat, ses sistemi ve araçları çalıştırmak üzere kullanılan iki adet kontak ele geçirildi, çalıntı otomobiller ise sahiplerine teslim edildi.

        Bu arada şüphelilerin, otomobillerden çıkardıkları motor ve şaseleri kendi araçlarına taktığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa