Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, müsabakanın beklediklerinden rahat geçtiğini söyledi.

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kocaman, ligdeki konumlarından dolayı maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Rakiplerimiz maçlarını kazanmışlardı. Bugün olmak ya da olmamak maçına çıkıyorduk. Spordaki en sıkıntılı şeylerden biri bu." dedi.

        Kayserispor'un ligin iyi takımlarından biri olduğunu aktaran Kocaman, şunları kaydetti:

        "Rakibimiz, Trabzonspor'un kaybetmesiyle bizi yenmeleri takdirde iyi bir pozisyona sahip olacaktı. Ayrıca Kayserispor'un saha yerleşimi, atak organizasyonları ligin en düzenli takımlarından biri olması zorlayıcı faktörlerdi. Maçın sonunda şunları çok net söylemek mümkün, beklediğimizin çok üstünde bir skorla ve beklediğimizden rahat bir maç oynadık. Maçın başında bulduğumuz ilk pozisyonda skoru bulmamız, ardından Aatıf'ın golüyle iki farkı yakalamamız psikolojik olarak bizi rahatlatan en önemli faktör oldu."

        Aykut Kocaman, şampiyonluk yarışında kalan maçlarını kazanmaları gerektiğini anlatarak, "Şampiyonluk için kalan 7 maçı kazanmaktan başka çaremizin yok gözüküyor. Galatasaray kendi sahasında Başakşehir ve Beşiktaş ile oynayacak. Kalan 7 maçın iki tanesinde rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak. Bize bu maçın çok katkısı olacağını düşünüyorum. 7'de 7 yapmak ondan sonraki duruma bakmak lazım. Başkan geçen dönemde dahil olmak üzere hep destek oldu. Başkana bu konuda müteşekkirim her zaman." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa