Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Eskişehir Basket, 9 haftalık galibiyet hasretine Darüşşafaka'yı 89-82 mağlup ederek son verirken, play-off hedefiyle hazırlıklarını sürdürüyor.

        Eskişehir Basket Spor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, müthiş bir performans ortaya koyarak Darüşşafaka'yı 89-82 yendiklerini belirterek, 9 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

        Art arda şanssız yenilgiler aldıklarını hatırlatan Özeçoğlu, şunları kaydetti:

        "Dokuz hafta sonra galip geldik. Sakat oyuncularımızın tamamı düzelmedi. Marshall, Rowland yoktu ancak Yunus Emre biraz da olsa oynadı. Hedefimizde bir sapma yok. Bu süreci iyi atlatacağız ve takımımız tekrar yükselişe geçecek. Art arda gelen mağlubiyetlere rağmen hedefimizden sapma yok. Hedefimiz sezon sonunda play-off oynamak. Önümüzde 7 maçlık bir süreç kaldı. Biz kazanabildiğimiz kadar maçı kazanacağız ve sezon sonunda play-off oynayacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa