Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEVŞEHİR (AA) - AB Türkiye Delegasyon Başkanı Christian Berger, AB finansmanı ile geçen yıl gerçekleştirilen yatırımları incelemek üzere Nevşehir'e geldi.

        Berger, kentteki programına, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir İl Koordinatörü Murat Asiltürk'ü ziyaretle başladı.

        Ziyarette, Asiltürk tarafından Berger'e, Nevşehir TKDK İl Koordinatörlüğünün AB finansmanı ile gerçekleştirdiği yatırımlar, yatırımların sektörlere dağılımı ve sektörler üzerindeki etkileri ile istihdam ve hibe miktarları hakkında bilgi verildi.

        Görüşmenin ardından Berger, Asiltürk ile 2017 yılında gerçekleştirilen "kırsal turizm" kapsamındaki yatırım örneklerini yerinde görmek üzere Göreme beldesine geçti.

        Berger'e inceleme gezisinde, TKDK Finansman Genel Koordinatörü Hakan Aksoy da eşlik etti.

        Programın ardından Asiltürk tarafından Berger'e, günün anısına yöresel el sanatlarından çanak tabak hediye edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa