Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri'de ambulansla otomobilin çarpışması sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralanan bir kişi daha tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

        Kayseri-Malatya karayolu Nalçık Bulvarı'nda ambulansla otomobilin çarpışması sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan Kader Üzüm, 8 gündür tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşama tutunamadı.

        Atilla Hazar idaresindeki cenaze taşıyan 41 BD 308 plakalı ambulans, 26 Mart'ta bir otomobilin sıkıştırması sonucu karşı şeride geçtiği öne sürülen Mustafa Üzüm'ün kullandığı 38 E 4730 plakalı otomobille çarpışmış, Üzüm ile otomobildeki aynı aileden Mehmet (36), Safiye Nur (6), Hamza (8), Zehra (29) ve Soner Üzüm hayatını kaybetmişti. Hazar ve ambulanstaki acil tıp teknisyeni Ertan Dönmez ile otomobilde bulunan Kader Üzüm yaralanmıştı.

        Kazaya neden olduğu iddia edilen otomobil bir binanın otoparkında bulunmuş, araç sürücüsünün Gürcistan'a kaçtığı tespit edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa