Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde (TBL) sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Türk Telekom'un kulüp başkanı Şükrü Kutlu, bu zaferi Ankara halkına armağan ettiklerini belirtti.

        Kutlu, yaptığı yazılı açıklamada, verilen emeklerin karşılığını aldıklarını ifade ederek, "Dev yürekli takımımızı gönülden tebrik ediyoruz. Sezon boyunca terlerinin son damlasına kadar mücadele ederek bir an olsun durmadılar." ifadelerini kullandı.

        Şampiyonluğun tüm camiaya hayırlı olması temennisinde bulunan Kutlu, "Şampiyonlukta emeği geçen başta değerli takım oyuncularımız olmak üzere teknik kadromuza, yönetimimize ve bizi bir an olsun bile yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Camiamıza hayırlı olsun, şampiyonluk yeni zaferlerin başlangıcı olsun. Bu zaferi Ankara halkına armağan ediyoruz. "şeklinde görüş bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa