Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi ve Avcılar Kulübü işbirliğiyle "Turna Balığı Yakalama Yarışması" düzenlendi.

        Pelitözü köyünde bulunan Gölpark'ta bu yıl ilki gerçekleştirilen yarışma için çeşitli illerden gelen 150 avcı, çadır kurarak bir günlük kamp yaptı.

        Balık avı için şansını deneyen Önder Özmen, eşiyle ayrı yerlerde olta attıklarını ancak fazla verim alamadıklarını belirterek, "Belediyemiz ve Avcılar Kulübünün etkinliğinde biz de nasibimizi arayalım dedik." ifadesini kullandı.

        Ramazan Yalçın da "Pelitözü küçük olmasına rağmen popülasyonu bol bir gölet. Yılın 12 ayı avlanılabilecek bir gölet. Burada avlanan arkadaşlarımdan ricamız, balıkçılığı sportif yapmalarıdır. Yani kutsal balıkçılığına dönsünler. Her gün keyfimizi alalım." dedi.

        Yarışma için gece gelip çadır kuran Hüseyin Eryücel ise "Kamp yaptık, temiz havamızı aldık, oltamızı attık." diye konuştu.

        Yarışmada, 66 santimetre uzunluğunda balık yakalayan Muhammet Ersin birinci oldu. Ersin'e 750 lira ödülü verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa