Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYBURT (AA) - Bayburt'ta, otomobil ve minibüsün menfez inşaatı için açılan çukura düştüğü kazaya ilişkin soruşturmada, yol yapım çalışmasını yürüten yüklenici firmada görevli bir kişi daha gözaltına alındı.

        Kentte 29 Mart Perşembe gecesi meydana gelen ve 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 4 kişinin yaralandığı kazayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ediyor.

        Soruşturma çerçevesinde dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanan yüklenici firmanın Bayburt sorumlusu C.A. ile mühendis Ş.A'nın ardından aynı firmada görevli K.Y. de gözaltına alındı.

        K.Y'nin, jandarmadaki işlemleri sürüyor.

        Bayburt-Gümüşhane karayolunun Aydıntepe yol ayrımı mevkisinde 29 Mart'ta İran plakalı otomobil, menfez inşaatı için açılan yaklaşık 5 metre derinliğindeki çukura düşmüştü. Kısa süre sonra Bayburt-Trabzon hattında şehirler arası taşımacılık yapan firmaya ait minibüs de aynı çukura düşmüş, kazada 8 kişi yaşamını yitirmiş, 4 kişi yaralanmıştı.

        Kazaya ilişkin gözaltına alınan C.A. ile Ş.A, çıkarıldıkları mahkemece "birden fazla kişinin taksirle ölümüne sebebiyet vermek" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa