Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: Sakarya

        Hakemler: Ozan Çakar, Alper Altuğ Köselerli, Alper Özgök

        Sakarya Büyükşehir Belediyespor: Can Korkmaz 18, Lopez 14, Harris 18, Boothe 22, Jankovic 5, Doğukan Şanlı 1, Jones 8, Mehmet Özdoğan, Mustafa Kırcalı

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Toolson 19, Ayberk Olmaz, Thompson 18, Buva 23, Uğur Dokuyan 9, Klobucar 15, Buckner 6, Mert Çevik 5, Furkan Ayça

        1. Periyot: 11-22

        Devre: 28-49

        3. Periyot: 53-74

        Beş faulle çıkanlar: 36.66 Lopez (Sakarya Büyükşehir Belediyespor), 38.60 Toolson (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

        SAKARYA (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u 95-86 yendi.

        Karşılaşmaya Toolson'un basketiyle başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 3. dakikayı 7-2 önde geçti. Ev sahibi takımın üst üste top kayıplarını fırsata çeviren rakip takım, durumu 7. dakikada 18-9'a getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, pota altındaki etkili oyunuyla Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk periyodu 22-11 önde tamamladı.

        İkinci periyota da etkili başlayan konuk İstanbul temsilcisi, 14. dakikada skoru 32-19 yaparak farkı 13 sayıya çıkardı. Buva ve Thompson'ın etkili oyunuyla skor üstünlüğünü iyice eline alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, devre sonunda soyunma odasına 49-28 önde girdi.

        Başarılı savunma kurgusunu üçüncü periyotta da sürdüren konuk ekip, 25. dakikada farkı 27'ye çıkardı: 63-36. Bu bölümden sonra hücumda daha etkili olan Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Jones ve Harris'in bulduğu sayılarla 27. dakikada farkı 19 sayıya kadar indirdi: 63-44. Rakibin top kayıplarını hızlı hücumlarla değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, üçüncü periyotta da skor üstünlüğünü korumayı bildi: 74-53.

        Son periyota hızlı başlayan ev sahibi takım, Can Korkmaz ve Harris'in etkili oyunuyla 38. dakikada durumu 84-90 yaparak farkı 6 sayıya kadar indirdi. İstanbul ekibi, son 2 dakikada oyundan kopmayarak deplasmandan 95-86 galip ayrılmayı bildi.

        Bu sonuçla, konuk ekip 10. galibiyetini alırken, ev sahibi ekip 10. kez mağlup oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa