Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'a karşı iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

        Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Bursaspor'u 2-0 yendikleri maçın ardından Antalya Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, sahadan üç puanla ayrıldıkları için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Tecrübeli teknik adam, "Bugün çok önemli bir maçı kazandık. Kazanmamız gerekiyordu. Oyuncularım nasıl oynamaları gerekiyorsa, öyle oynadılar. İyi bir takıma karşı oynadık, iyi bir galibiyet aldık. İnşallah bundan sonra da devamını getiririz." dedi.

        Hamzaoğlu, Bursaspor'a kalan maçlarında başarı diledi.

        - Le Guen: "Tempolu bir oyun ortaya koyduk"

        Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen ise Antalya önünde son dönemdeki deplasman maçlarından farklı bir oyun sergilediklerini savundu.

        Le Guen, "Bugünkü maçta sahada adeta 'etkili nasıl oynanır' dersini gördük. Bugünkü karşılaşma, son dönemde oynadığımız deplasman maçlarından farklıydı. Tempolu bir oyun ortaya koyduk. Tüm oyuncularımız maçın tamamında katılım gösterdiler. Açıkçası onları eleştirecek çok fazla nokta yok. Etkinlik bugünkü maçın anahtar kelimesiydi ve bizde yoktu." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa