Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı avukat Ali Kemal Akdoğan ile avukat Neslihan Candemir'in nikah şahitliğini yaptı.

        Gül, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Akdoğan ile avukat Neslihan Candemir'in nikah törenine katıldı.

        Çiftin nikahını kıyan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çifte mutluluklar diledi.

        Çiftin nikah şahitliğini Bakan Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Harun Çelik, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve kent protokolü yaptı.

        Bakan Gül, aile cüzdanını geline vererek, "Cenabıallah'tan iki cihan saadeti diliyorum. İnşallah bu evlilikten çok güzel, memleketimize, ailemize hayırlı evlatlar nasip olur." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa