Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYBURT (AA) - Bayburt'ta otomobil ve minibüsün menfez inşaatı için açılan çukura düşmesi sonucu yaşamını yitiren 8 kişiden 2'sinin cenazesi defnedildi.

        Kazada hayatını kaybedenlerden Muhammet Samet Çakmak (31) ve Esma Adıgüzel'in (31) cenazelerinin Bayburt Devlet Hastanesindeki otopsi işlemleri tamamlandı.

        Bir çocuk babası Çakmak için Şeyhhayran Mahallesi'ndeki Yakutiye Camisi'nde, Bayburt Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve bir çocuk annesi Adıgüzel için Şingah Mahallesi'ndeki Şingah Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

        Cenaze törenlerine Çakmak ve Adıgüzel'in yakınları ile Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ile vatandaşlar katıldı.

        Çakmak ve Adıgüzel'in naaşları, Şingah Mahallesi'ndeki Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Aynı kazada yaşamını yitirenlerden, Bayburt-Trabzon hattında şehirler arası taşımacılık yapan firmaya ait minibüsün şoförü Recep Kuyruk (21) da dün defnedilmişti.

        Öte yandan, kazada hayatını kaybeden İran uyruklu 5 kişinin cenazeleri, İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosluğu ile Ankara Büyükelçiliği yetkililerine teslim edildi.

        Yaralılardan İran uyruklu bir çocuk ile Metehan Bayramoğlu'nun Bayburt Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor. Tedavileri tamamlanan İran uyruklu 2 çocuk ise taburcu edildi.

        Bayburt-Gümüşhane karayolunun Aydıntepe yol ayrımı mevkisinde 29 Mart'ta İran plakalı otomobil, menfez inşaatı için açılan yaklaşık 5 metre derinliğindeki çukura düşmüştü. Kısa süre sonra Bayburt-Trabzon hattında şehirler arası taşımacılık yapan firmaya ait minibüs de aynı çukura düşmüş, kazada 8 kişi yaşamını yitirmiş, 4 kişi yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa