Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        IĞDIR (AA) - Iğdır'daki Dilucu Sınır Kapısı'nda, kaçakçılık, evrakta sahtecilik ve hayali ihracat yapıp rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 46 zanlıdan 21'i tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Türkiye'nin Nahçıvan'a açılan sınır kapısı olan Dilucu Sınır Kapısı'nda, kaçakçılık, evrakta sahtecilik ve hayali ihracat yapıp rüşvet aldıkları gerekçesiyle kentte 13 Mart Salı günü düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 46 kişinin Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

        Aralarında iş adamları, gümrük muhafaza memurları ile şoförlerin de olduğu zanlılar sağlık kontrolünün ardından Iğdır Adliyesine sevk edildi.

        Cumhuriyet savcısına ifade veren zanlılardan 21'i çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, diğerleri ise salıverildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Iğdır İlçeleri
        Tüm Iğdır Haberleri
         Iğdır

        Iğdır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa