Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya'da "torbacı" olarak bilinen uyuşturucu satıcıları ile kullanıcılarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 35 şüpheliden 10'u tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından kentte uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik yaklaşık 2 ay süren çalışma kapsamında gözaltına alınan 35 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 10'u "uyuşturucu madde ticareti yapma" suçundan tutuklanırken, 25'i hakkında "kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak" suçundan işlem yapıldı.

        21 Mart'ta kentte uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik operasyon yapan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ilk etapta 29, daha sonra 6 kişiyi gözaltına almış, şüphelilerin üst ve ikametlerinde yapılan aramalarda ise 8,3 gram sentetik kannabinoid maddesi, 211 uyuşturucu hap, 286 reçeteye tabi hap ile kullanıma hazır uyuşturucu ele geçirilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa