Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te taksi durağı önünde silahla vurulan baba ve oğlunun öldürülmesi olayıyla ilgili 2 kişi yakalandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkez Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde bulunan Osmanlı Parkı yanında faaliyet gösteren bir taksi durağında Mehmet Oğuz (53) ve oğlu Hasan Oğuz (28 ) ile Bünyamin K. ve oğlu Selim K. arasında, "çocuklarının uyuşturucu kullanmaya çalıştırıldığı" iddiasıyla tartışma çıktı.

        Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda silahla vurulan Mehmet Oğuz olay yerinde, Hasan Oğuz ise kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hayatını kaybetti.

        Olayın ardından kaçan Bünyamin ve Selim K, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

        Şüphelilerden Bünyamin K'nin üzerinde olayda kullanılan av tüfeği, Mehmet Oğuz'un üzerinde ise bir tabanca ele geçirildi.

        Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa