Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da evde yalnız olduğu sırada üzerine yatak bazası kapağının devrilmesi sonucu yaşamını yitiren çocuğun evinde hüzün var.

        Merkez Seyhan ilçesi Büyük Yalmanlı Mahallesi'nde baza kapağının altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki ilkokul son sınıf öğrencisi Caner Keskin'in babası Yüksel Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun okula gitmek için hazırlık yaptığı sırada eşi Özlem ile işe gitmek üzere evden ayrıldıklarını anlattı.

        Oğlunun, "Anne sen kıyafetlerimi bırak, ben hazırlanıp okula giderim" dediğini aktaran Keskin, şunları dile getirdi:

        "Bunun üzerine eşimle bahçeye çalışmaya gitmiştik. Ben eşimden önce eve dönüp oğlumun odasına girdim. Ancak oğlumun bazanın altında kaldığını fark etmedim. Benden yaklaşık bir saat sonra odaya giren eşim oğlumu görüp çıkartıyor. Hastaneye kaldırdık ama kurtaramadık."

        Büyük Yalmanlı Mahallesi'nde 10 yaşındaki Caner Keskin'in üzerine kıyafetlerini almak için kaldırdığı çift kişilik yatak bazasının kapağı düşmüş, özel bir hastaneye götürülen çocuk, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

        Keskin'in cenazesi mahalle mezarlığında defnedilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa