Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği üyeleri, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yılı dolayısıyla Çanakkale'ye hareket etti.

        Çanakkale Valiliği'nce her yıl düzenlenen Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yılı dolayısıyla organize edilen etkinliğe katılan 27 bisikletliyi valilik önünde uğurlama töreni düzenlendi.

        Vali Nusret Dirim, törende Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Artar'a Türk bayrağı ve Bartın toprağı emanet etti.

        Artar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinliğe ülkenin her ilinden katılım olduğunu söyledi.

        Dernek olarak her yıl Çanakkale'ye "şehitlere saygı bisiklet turu"na gittiklerini belirten Artar, "Etkinlik çerçevesinde 2 gün boyunca 120 kilometrelik bir güzergahta Gelibolu yarım adasında Bartınlı şehitlerimizle buluşacağız. Bartın toprağımızı ve Bartın bayrağımızı şehitlerimize kavuşturmayı planlıyoruz. Oradaki organizasyonumuz, iki gün boyunca şehitlikler tabyalar ve abidede son bulacak." şeklinde konuştu.

        Törenin ardından 27 bisikletli Çanakkale'ye doğru yola çıktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa