Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de "uyuşturucu ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan tutuklu yargılanan İran asıllı 2 sanık, 12 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı.

        Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına, İran asıllı 2'si tutuklu 3 sanık ile avukatları katıldı.

        Son savunmalarını yapan sanıklar, suçsuz olduklarını öne sürerek tahliye ve beraat talebinde bulundu.

        Tutuksuz sanık Mohammad Zanyar B'nin avukatı, müvekkilinin İran'da işlediği siyasi suçtan dolayı idam cezasına çaptırıldığını belirterek, "Sanık Türkiye'de de suç işlemesi halinde İran'a iadesi söz konusu olacağından dolayı herhangi bir suç işlemeyeceğinin bilincindedir. Bu sebeple beraatini talep ediyoruz." dedi.

        Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Arman Bahrami ve Rıdvar Deimi'yi "uyuşturucu ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan 12 yıl 6'şar ay hapisle cezalandırdı.

        Heyet, tutuksuz sanık Mohammad Zanyar B'nin ise beraatına hükmetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa