Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Afrin ilçe merkezinin kontrol altına alınması nedeniyle Kastamonu'da "Fetih konvoyu" düzenlendi.

        "Gençlik Afrin İçin Tek Yürek" sloganıyla Kuzeykent Miting Alanı'nda toplanan vatandaşlar, burada saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı okudu. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından dua edildi.

        Grup daha sonra Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla sloganlar eşliğinde şehir turu yaptı. Cumhuriyet Meydanı'nda sona eren programa ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, "Afrin merkezine girmiş bulunuyoruz. Bu süreçte verdiğimiz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. 3 bin 500'ün üzerinde terörist etkisiz hale getirilmiş durumda. Türk Silahlı Kuvvetlerimize başarılar diliyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa