Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da, annesi tarafından boğularak öldürülmek istenen 4 yaşındaki kız çocuğu, yaşam mücadelesini kaybetti.

        İddiaya göre, 6 Şubat'ta, havale geçirdiği gerekçesiyle Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine getirilen Zekiye S. tedavi sırasında ağlayınca, sinir krizi geçiren annesi tarafından hastane odasında boğularak öldürülmek istenmişti.

        Bitkisel hayata giren Zekiye S, yaşam destek ünitesine bağlı sürdürdüğü hayatını kaybetti. Ceset, otopsi için Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Adıyaman'da, 6 Şubat'ta anne Zeynep S, 4 yaşındaki çocuğunu hastanede boğarak öldürmek istediği iddiasıyla gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Anneye yardım ettiği iddia edilen Nihat Ç. ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa