Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Afrin ilçe merkezinin kontrol altına alınmasının ardından, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden Hatay'a gelen vatandaşlar sevinç gösterilerinde bulundu.

        Hassa ilçesine gelen Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18 Mart'ta Çanakkale'nin kurtuluşuyla birlikte Afrin'in de kurtuluşunun ilan edildiğini söyledi.

        Hatay'a dernek üyeleriyle gelirken 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrini de ziyaret ederek dua ettiklerini aktaran Yener, her yerde bir ve beraber olduklarını göstermek istediklerini kaydetti.

        -Diyarbakır'dan "Zeytin Dalı'na" destek için geldiler

        Diyarbakır'ın Kulp ilçesinden bir grup vatandaş, Hatay'ın Hassa ilçesine gelerek, Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

        Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu'nun Afrin ilçe merkezinde kontrolü sağlamasını kutlayan vatandaşlar, Afrin'in terör örgütlerinden temizlenmesinden duydukları mutluluğu dile getirdi.

        Gruptakilerden Müserdin Olcum, TSK ve ÖSO'nun Afrin'de elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa