Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - AK Parti Genel Merkezi Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının "Şehrim 2023" projesi kapsamında yola çıkan otobüsteki ekip, Gaziantep'te faaliyetlerine devam ediyor.

        Gaziantep Üniversitesi Meydanı'nda konuşlanan ekip, burada bulunan vatandaşlara ve öğrencilere tablet bilgisayarlar aracılığıyla anket yaptı.

        Halka Gaziantep'e ilişkin çevre, şehir ve kültür konularında sorular soran ekip görüş, öneri ve taleplerini aldı.

        Doğudaki kentleri dolaşan "Şehrim 2023" otobüsünün koordinatörü Ümit Çolban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın koordinasyonunda yürütülen projenin önemine değindi.

        "Bu otobüs Cumhurbaşkanımızın kullandığı otobüs." diyen Çolban, şöyle devam etti:

        "Biz bu otobüsle ülkemizin doğusundaki illerimizi geziyoruz. İnsanlarla anket yapıyoruz. Sorunlarını, isteklerini, 2023 yılına doğru şehirlerinde neler görmek istediklerini soruyoruz. Olumlu, olumsuz bütün bilgileri topluyoruz. Üç gündür Gaziantep'teyiz. Bundan önce Van'daydık ve 5 gün kaldık. Gaziantep'ten sonra da Hatay'a geçmeyi düşünüyoruz. Van'da ilgi güzeldi. İnsanlar bize düşündüğümüzden daha çok ilgi gösterdi. Onlara da çok teşekkür ederiz."

        Vatandaşlar da uygulamadan ve projeden duydukları memnuniyeti dile getirdi, görüşlerinin alınıyor olmasının kendilerini mutlu ettiğini vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa