Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Genç Milli Kız Boks Takımı, İtalya'da 17 Nisan'da başlayacak Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında 19 sporcu ve 6 antrenörle Çankırı'da kampa girdi.

        Milli takımın sorumlu antrenörü İsa Daştan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çankırı'da yapılacak kampın İtalya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Buradaki kampımız çok önemli. İtalya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda Gençlik Olimpiyatları'na kota müsabakası, aynı zamanda da ağustosta yapılacak Gençler Dünya Şampiyonası'na kota müsabakası olacak." diye konuştu.

        Sporcuların müsabakalara en iyi şekilde hazırladıklarını ifade eden Daştan, şunları kaydetti:

        "Her şey güzel başladı. Nisan ayının 5'ine kadar buradayız daha sonra İtalya'da kampımız var, oraya gideceğiz. Sporcularımız çok iyi durumda. Her kiloda ikişer sporcumuz var ve rekabet halindeler. Kimin gideceği ilerleyen günlerde belli olacak. Bugün askerlerimiz Afrin'de bayrağı nasıl dalgalandırdıysa sporcularımız da aynı şekilde Avrupa Şampiyonası'nda Türk'ün gücünü gösterecekler. İstiklal Marşı'mızı okutacaklar, bayrağımızı dalgalandıracaklar."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa