Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Balıkesirspor Baltok’u deplasmanda 1-0 yenen İstanbulspor'un teknik sorumlusu Tamer Avcı, "Birkaç maçtır iyi oynamamıza rağmen kazanamıyorduk. Bizim için bir geri dönüş olacağını düşünüyoruz." dedi.

        Avcı, maçın ardından yaptığı açıklamada, verdikleri mücadeleden dolayı iki takımı da tebrik etti.

        Dışarıdan iyi göründüğünü fakat sahada kötü bir zemin olduğunu belirten Avcı, şunları söyledi:

        "Bu zeminde oynamak kolay değil. Kazandığımız için mutluyuz. Birkaç maçtır iyi oynamamıza rağmen kazanamıyorduk. Bizim için bir geri dönüş olacağını düşünüyoruz. Bundan daha zorlu maçlarımız var fakat play-off yolunda ilerlemeye çalışacağız. Oyuna gelince rakibimiz ikinci bölgede bekledi. Deplasman takımı gibi bizde top oynamaya başladık fakat zemin kötü olduğu için istediğimiz topu oynayamadık. Devre bu şekilde berabere bitti. İkinci yarının 10. dakikasında yandan yaptığımız bir ortada penaltı kazandık. 1-0 öne geçince rakibimiz oynamaya başladı. Biz ikinci bölgede bekledik kontrataklarla ikinci golü bulmaya çalıştık ve maç bu şekilde bitti. Rakibimize de bundan sonra başarılar diliyorum."

        - Balıkesirspor Baltok cephesi

        Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak ise maçta oyuncularının her şeyini ortaya koyduğunu belirtti.

        Futbolcularının yürekli oynadığını, mücadele ettiğini ifade eden Bulak, şunları kaydetti:

        "Taraftar önce bizi destekler, sonuna kadar destekler. Ne yaptık, ne yaptı bu takım, çok mu kaçtı olaydan? Rakibe 2-3 pozisyon verdik. 16 kişilik kadromuz var. Rakibin 21 kişilik kadrosu var. İki asıl stoperimiz sakat. İki santrforumuz yok. Neyi bekliyoruz yani. Oyuncu değiştireceğiz elimizde oyuncu yok. Biz 14-15 kişi ile antrenman yapıyoruz. Taraftar bunu bilmiyor. Oyuncunun morali bozuluyor, oyuncuya destek vermek lazım. Çok mu ürktük, çok mu pozisyon verdik rakibe? 80. dakikadan sonra pozisyon yakalayacaklardır bu da normal. Oyuncularımın yürekli oyunları nedeniyle alınlarından öpüyorum. Ama mücadele devam ediyor. Burada bir tamirat yaşayacağız, yolumuza bakacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa