Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da, Sabancı Vakfının, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları iş birliğiyle düzenlediği 20. Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivalinde sahnelenecek oyunların biletleri gişelerden satışa çıkarıldı.

        Festival kapsamında izleyiciyle buluşacak oyunların biletleri Kayalıbağ Mahallesi'ndeki Hacı Sabancı Kültür Merkezi ile Reşatbey Mahallesi'ndeki Adana Devlet Tiyatrosunun gişelerinden satışa sunulmaya başlandı.

        Bilet satış noktalarına gelen tiyatro severler dünden itibaren sıra alıp bekledikten sonra 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde başlayacak festivalin biletlerine kavuştu.

        Festivalin ilk biletlerini satın alan Saadet Ballı, gazetecilere, önceki yıl da festivalin ilk biletini kendisinin aldığını ifade etti.

        Ballı, 15 yıldan bu yana takip ettiği festivalin hak ettiği yerde olmadığını düşündüğünü belirterek, şunları söyledi:

        "Dün öğle saatlerinde buraya gelip en ön sıraya girdim. Geceyi burada bekleyen diğer kişilerle sohbet ederek geçirdik. Tiyatro sevgisini insanlara aşılamaya çalışıyoruz. Tiyatro hayatın kendisidir. İyi ki festivalimiz var."

        Biletler, saat 16.00'dan itibaren internet üzerinden de satışa sunulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa