Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: Cengiz Göllü

        Hakemler: Ali Bade, Tuncay Sevim

        Nilüfer Belediyespor: Birgül Güler, Özgenur Yurtdagülen, Buijs, Da Silva, Ceyda Aktaş, Duygu Düzceler (Funda Bilgi, Sinem Bayazıt, Elif Boran, Selin Hazal Arifoğlu, Merve Tanıl)

        Bursa Büyükşehir Belediyespor: Ergül Eroğlu, Leys, Fatma Yıldırım, Belien, Nilay Karaağaç, Dimitrova (Aylin Sarıoğlu, Bytsenko, Merve İkbal Albayrak, Cansu Aydınoğulları)

        Setler: 20-25, 25-17, 23-25, 21-25

        Süre: 121 dakika (29, 28, 36, 28)

        BURSA (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off 5-8'incilik turu ilk maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Nilüfer Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

        Müsabaka, karşılıklı sayılarla başladı. Bursa Büyükşehir Belediyespor, ortadan Dimitrova, kenarlardan da Fatma Yıldırım ve Leys ile etkili olarak teknik molaya 12-6 önde girdi. Teknik molanın ardından üstünlüğünü sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor, seti 25-20 önde tamamladı.

        İkinci sette daha iyi bir oyun ortaya koyan, Duygu Düzceler ve Buijs ile art arda sayılar bulan Nilüfer Belediyespor, seti 25-17 kazanarak skoru 1-1'e getirdi.

        Üçüncü sete Bursa Büyükşehir Belediyespor etkili başladı ve teknik molaya 12-7 önde girdi. Teknik mola sonrasında da üstünlüğünü koruyan Bursa Büyükşehir Belediyespor, seti 25-23 aldı: 1-2

        Bursa Büyükşehir Belediyespor, dördüncü sette de iyi oyununu sürdürerek seti 25-21, maçı da 3-1 kazandı.

        İki galibiyete ulaşacak takımın turu geçeceği seride ikinci karşılaşma, 25 Mart Pazar günü oynanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa