Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı, havanın ısınmasıyla tatilcilerin gözde mekanı oldu.

        Bolu'da dört gündür aralıklarla etkili olan sağanağın ardından güneş yüzünü gösterdi.

        Kent merkezine 13 kilometre uzaklıkta ve deniz seviyesinden bin 300 metre yüksekte yer alan Gölcük, hafta sonunda yerli ve yabancı tatilcilerin ilgi odağı oldu. Havanın ısınması ve çiçeklerin açmasıyla tabiat parkı farklı bir güzelliğe büründü.

        Buraya günübirlik gelenler, golf araçları ve bisikletlerle göl turu atarak, yürüyüş yaparak, fotoğraf çektirerek ve piknik yaparak tatillerinin keyfini çıkarıyor.

        - Su seviyesi yükseldi

        Tabiat parkının yüksek kesimlerindeki karın da erimeye başlamasıyla göldeki su seviyesi yükseldi. Göl çevresinde bulunan iskelelerden birinin suyla dolması üzerine burada fotoğraf çektirmek isteyen tatilciler zaman zaman zor anlar yaşadı.

        Tatil için Bolu'ya İzmir Karşıyaka'dan gelen Cağnan Paçal, Gölcük Tabiat Parkı'nın çok güzel olduğunu ifade ederek, "Abant'tan daha çok beğendik Gölcük Tabiat Parkı'nı. Daha önce gelmemiştik, ilk defa geliyoruz. Herkese tavsiye derim, burası çok güzel." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa