Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Aşçılar Derneği, Yemek Sanayicileri Derneği, İstanbul Gastronomi Turizm Derneği'nin desteğiyle düzenlenen Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı (FOODEX), 5-8 Nisan'da gerçekleştirilecek.

        Network Fuarcılıktan yapılan açıklamaya göre, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezindeki (AKKM) fuar, aşçılar, market yöneticileri, otel yöneticileri, catering firmaları, lokanta ve restoranlar, unlu mamuller ve pastacılar, fırıncılar, kahveciler ile bakkalları buluşturacak.

        Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, Bursa'ya yeni bir fuar daha kazandıracak olmanın heyecanı içinde olduklarını belirtti.

        Gıda ve sağlıklı beslenmenin toplumu ve geleceği yakından ilgilendiren konuların başında geldiğini ifade eden Eker, şunları kaydetti:

        "Buradan hareketle Network Fuarcılık ve Merinos AKKM iş birliği ve Bursa Kent Konseyi katkılarıyla bu önemli konuyu ele almaya ve önemli bir etkinlik yapmaya karar verdik. Gıda sektörünün birçok önemli kuruluşu fuarımıza destek veriyor. Bunun yanı sıra Bursalı ünlü şef Ömür Akkor başta olmak üzere sektörün tanınan önemli isimleri bizlerle birlikte olacak. Sektör paydaşlarıyla hazırlık toplantıları gerçekleştirdik. Bursa, artık metropol bir şehir. Dolayısıyla Bursa'da bu tarz fuarları düzenlemek gerekiyor. Bizler de bu sorumluluk bilinciyle Merinos AKKM ile iş birliğine giderek, 2018'de Bursa'ya ve ülke ekonomisine katkı vereceğine inandığımız fuarları belirledik. Topluma, sektöre, öğrencilere, akademisyenlere, kamuya mesajların verileceği, kararların alınacağı, bilimsel bilgi paylaşımının olacağı fuar ve bilimsel toplantıların birlikte planlandığı Gıda ve Sağlıklı Yaşam Fuarı'nı Bursa'ya kazandırmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa