Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ve Türk Kızılayı'nın bu yıl ortaklaşa yedincisini düzenlendiği "Kampüsün Kanında Hayat Var" kampanyası sona erdi.

        BEÜ Farabi Kampüsü Spor Salonu'nda iki süren etkinlikte dün 441, bugünse 423 olmak üzere 864 ünite kan toplandı.

        Türk Kızılayı Zonguldak Kan Merkezi Müdürü Ömer Selim Alan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yedincisi düzenlenen kampanyayı başarıyla tamamlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

        BEÜ'nün gelenekselleştirdiği kampanyanın örnek teşkil ettiğini belirten Alan, "Bu yola ilk kez 705 ünite kanla yola çıktık. Dün 441 ünite, bugünse 423 ünite gençlerimizden, akademisyenlerimizden ve çalışanlarımızdan kan topladık. İnşallah bu kampanya bundan sonra da yıllarca sürecek." diye konuştu.

        Geçen yıl Türk Kızılayı'nın kuruluş tarihine ithafen bin 868 ünite kan bağışı alınan "Kampüsün Kanında Hayat Var" kampanyasında, 2012'de 705, 2013'te bin 264, 2014'te bin 453, 2015'te bin 915, 2016'da ise bin 627 ünite kan toplanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa