Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Van'ın İpekyolu ilçesinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda malzemenin ele geçirildiği bildirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kent merkezi ile ilçelerinde meydana gelebilecek terör olaylarının önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

        Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

        "Terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifresine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 15 Mart'ta Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Karşıyaka Mahallesi'nde metruk bina ve bahçesinde yapılan aramada patlayıcı yapımında kullanılan 30 çakmak gazı dolum tüpü, 615 gram belirsiz toz madde, çok sayıda metal bilye, yaklaşık 2 metre uzunluğunda kablo, orta boy jelikan bidon, ağzı bant ile sarılı küçük şeffaf bidon ele geçirilmiştir. "

        Açıklamada halkın huzuru, devletin selameti için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmaların kararlıkla sürdürüldüğü ve gerekli tüm tedbirlerin alındığı vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa