Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Çorum'da, eski eşi tarafından öldürülen kadın ile ağabeyi, Amasya'nın Hamamözü ilçesinde defnedildi.

        Boşandığı eşi Yakup M. tarafından Çorum'da, beraber oturdukları evlerinde tüfekle vurularak öldürülen Gamze Kuru ile ağabeyi Ramazan Kuru'nun cenazeleri, Hamamözü Devlet Hastanesi morgundan alınarak helallik alınmak üzere baba evine getirildi.

        Burada anne Kafiye, baba Mustafa ile kardeşleri Fatma ve Hasan Kuru, gözyaşı döktü.

        Daha sonra Tutkunlar Köyü Camisi'ne götürülen cenazeler, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

        İstanbul'da yaşayan Yakup M. (35), bir süre önce boşandığı bir çocuk annesi Gamze Kuru (30) ile görüşmek için dün Çorum'a gitmiş, burada eski eşi ile ağabeyi Ramazan Kuru'yu (34), aralarında çıkan tartışmanın ardından tüfekle vurarak öldürmüştü.

        Olayın ardından kaçan Yakup M, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince saklandığı apartman dairesinde yakalanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa