Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce'de Türk Silah Kuvvetlerince (TSK) Afrin bölgesinde sürüdürülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla tır, yolcu otobüsleri ve otomobillerden oluşan konvoy, kent merkezinde tur attı.

        Düzce Şoförler Odası'nın organizasyonuyla oluşturulan destek konvoyu, Kalıcı Konutlar bölgesinden hareket ederek kent merkezine ulaştı.

        Türk bayrakları ile süslenmiş tır, yolcu otobüsü, kamyon, minibüs ve otomobillerden oluşan konvoy daha sonra Anıtpark Meydanı'na geldi.

        Konvoydaki araçlar, burada korna çalarak operasyona destek verdi.

        Düzce Şoförler Odası Başkanı Orhan Yılmaz, yaptığı açıklamada, konvoyu, bölgede mücadele veren Mehmetçiğe destek için düzenlediklerini söyledi.

        Konvoya katılımın oldukça yüksek olduğunu belirten Yılmaz, "Vatanımızın savunması için canlarını siper eden o insanlara 'Biz de arkanızdayız' diyebilmek için bugün buradayız. Katılan tüm şoför ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu mücadeleye çağrılırsak seve seve gideceğimizin bilinmesini isteriz." diye konuştu.

        - Kermese yoğun ilgi

        Bu arada Düzce Belediyesi'nin organize ettiği ve kentteki STK'ların destek verdiği "Afrin'e Destek" kermesi yoğun ilgi gördü.

        Anıtpark Meydanı'nda 100 stantta 200 gönüllü kadının el emekleriyle yaptığı ürünleri sattığı organizasyondan elde edilen gelirler, bölgede yaşayan mağdur Suriyelilere ulaştırılacak.

        Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay da eşleriyle stantlara gelerek, satış yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa