Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken'e hafta sonu tatilini fırsat bilerek gelen kayakseverler, pistlerde yoğunluk oluşturdu.

        Erzurum'da kar kalınlığının 60 santimetreye ulaştığı Palandöken Kayak Merkezi, çok sayıda yerli ve yabancı kayaksevere ev sahipliği yapıyor.

        Hafta sonu tatilini fırsat bilerek kayak merkezine gelen vatandaşlar, çeşitli aktiviteler yaparak gönüllerince eğlendi. Ailelerin çocukları ile kızaklarla kayması renkli görüntüler oluşturdu.

        Malatya'dan gelen Bahattin Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Palandöken'i ilk defa ziyaret ettiğini ve ilk kez kayak yaptığını söyledi.

        Kayak yapmanın heyecanlı olduğunu anlatan Doğan, "Başlangıçta zor olan kayak yapma öğrenince çok güzel, herkese tavsiye ediyorum. Erzurum güzel bir yer ve şehir merkezi Palandöken'e yakın. Vatandaşlar buraya gelip eğleniyor, burada Türkiye'nin her yerinden insanlar var." diye konuştu.

        Üniversite öğrencisi Mikail Dana ise hafta sonunda arkadaşlarıyla kızakla kayarak eğlendiklerini aktardı.

        Palandöken'de keyifli vakit geçirdiğini belirten Dana ise şöyle konuştu:

        "Pistler çok kalabalık ancak arkadaşlarla kayak yaparak güzel vakit geçiriyoruz. Burası, Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri. Pist uzunluğu, kar kalınlığı ve karın uzun süre pistlerde kalması burada kayağa elverişli ortam sağlıyor. Buraya gelen yine gelmek istiyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa