Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce'de bir kuyumcuyu soymak isteyen maskeli şüpheli, kendisine direnen iş yeri sahibini yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

        Alınan bilgiye göre, kuyumcu Şaban Kahrıman, Kuyumcular Sokağı'nda bulunan iş yerini açtıktan bir süre sonra içeriye yüzü maskeli biri girdi.

        Silahını dükkan sahibine doğrultarak, vitrindeki altınları çantaya koymasını isteyen kişinin bir anlık dalgınlığından yaralanan Kahrıman, üzerine yürüdüğü şüpheliyle bir süre yerde boğuştu.

        Elindeki silahın kazasıyla Kahrıman'ın başına vuran şüpheli, olay yerinden kaçtı. Çevredeki esnafın haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, başından yaralanan iş yeri sahibini Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı.

        Kahrıman'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

        Öte yandan polis ekipleri, sırt çantasını olay yerinde düşüren şüpheliyi arama çalışmalarına başladı.

        Olay yerinde incelemelerde bulunan İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, şüphelinin yakalanması için çalışmaların başlatıldığını belirterek, "Eşgal belirlendi, takip ediyoruz. İnşallah en kısa sürede gereğini yapacağız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa