Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gaziler ve şehitleri hiçbir zaman unutmayacaklarını, unutturmayacaklarını, onları, isimleriyle eserlerde yaşatacaklarını bildirdi.

        Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızıltoprak Mahallesi'nde yaptırılan Şehit Dr. Atila Nizam Sağlıklı Hayat Merkezi ve Atatürk Devlet Hastanesi Semt Polikliniğinin açılışında, kentte aynı gün içinde üç farklı tesisin açılışını yaptıklarını ancak en anlamlısının ise sonuncusu olduğunu söyledi.

        Sağlıklı yaşam merkezini açmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çavuşoğlu, "Kızıltopraklı hemşehrilerimizin uzun yıllardır devam edem hayalini gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Devletin değişik kurumları el birliğiyle bu güzel merkezi halkımıza kazandırdılar." dedi.

        Çavuşoğlu, Antalya'da Tıp Fakültesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi donanımlı hastaneler bulunduğunu vurgulayarak, bin yataklı Antalya Şehir Hastanesinin ihalesinin yılın ilk yarısında gerçekleştirileceğini dile getirdi.

        Özellikle erken tanı ve yerinde ilk tedavi yapılması bakımından bu tür yaşam merkezlerinin önemli olduğunu anlatan Çavuşoğlu, "Ancak bir de burada bir vefa örneği var. Bu merkeze şehidimizin adı verildiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Şehitlerimiz ve gazilerimize vefa borcumuz var. Haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Gazilerimiz ve şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız. İnşallah onları, isimleriyle eserlerimizde yaşatacağız." diye konuştu.

        Çavuşoğlu, konuşmasının ardından sağlık merkezinin açılışını Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, İbrahim Aydın, Gökçen Özdoğan Enç, Hüseyin Samani ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile yaptı.

        Merkezi gezen Çavuşoğlu, verilecek hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa